top of page

Palvelut

PALVELUT: Text

Hyvinvointistudio Linda M.  Palveluista löytyy klassinen/urheiluhieronta, raskausjanhieronta ja purentalihasten käsittely. Hoitosuunnitelma laaditaan alkuhaastattelun ja tutkimisen pohjalta. Ohjaan myös eri alan ammattilaiselle (esim.fysioterapeutille, osteopaatille) jos koen, että vaivasi sitä vaatii.

Tervetuloa rentoutumaan!


Klassinen/urheiluhieronta

Klassinen/urheiluhieronta sopii kenelle vain ja hoitosuunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Voit tulla ihan vain rentoutumaan! Hieronnassa käytän klassisen ja urheiluhieronnan otteita, sekä erilaisia nivelten mobilisointi ja  MET- tekniikoita tarpeen mukaan. Hieronnalla pyritään helpottamaan lihasjännitystä kehossa, sekä erilaisia kiputiloja. Huomioin myös urheiljoiden/aktiiviliikkujien treeni, kilpailu- ja lepokaudet. Hieronta-aikoja on 30-90minuuttiin. 

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta on turvallinen tapa helpottaa erilaisia kiputiloja joita kehossa voi ilmetä raskausaikana ja hierontaan voi tulla millä tahansa raskausviikolla. Hieronta rentouttaa niin mieltä kuin kehoakin. Hieronta tapahtuu asiakkaan ollessa kylkimakuuasennossa ja siinä sovelletaan urheilu- ja klassisen hieronnan otteita.

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittely on tarkoitettu juuri sinulle jos kärsit purentalihasten toimintahäiriöistä esim. bruksauksesta eli hampaiden narskuttelusta. Oireena voi olla mm. päänsärky, huimaus, palan tunne kurkussa, yskä, käheys, suun rajoittunut avautuminen, tinnitys, purentalihasten arkuus ja purentajäljet poskissa. Purentalihasten käsittelyssä käydään läpi purentalihakset pinnallisesti ja suun sisältä ( jos asiakas haluaa), sekä ympäröiviä lihaksia mm. niska/pää, rintakehä, pallea ja katsotaan myös nilkkojen alue. Käsittely on hellävarainen, mutta tehokas. Käsittelyaika 60min.

Aikoja löytyy 30 minuutista 90 minuuttiin. Jos et ole varma minkä mittaisen ajan varaisit niin minuun voi olla yhteydessä soittamalla tai viestillä. 


Hyvinvointistudion palvelut Kehon ja mielenkeskus Filian tiloissa. Osoitteessa Kaiterantie 16, 93600 Kuusamo


Lämpimästi tervetuloa!

kuva 1_edited.jpg
PALVELUT: About
bottom of page