top of page

Palvelut

PALVELUT: Text
kuva 1_edited.jpg

Hyvinvointistudio Linda M.  Palveluista löytyy klassinen/urheiluhieronta, raskausjanhieronta ja purentalihasten käsittely. Hoitosuunnitelma laaditaan alkuhaastattelun ja tutkimisen pohjalta. Ohjaan myös eri alan ammattilaiselle (esim.fysioterapeutille, osteopaatille) jos koen, että vaivasi sitä vaatii.

Tervetuloa rentoutumaan!


Klassinen/urheiluhieronta

Klassinen/urheiluhieronta sopii kenelle vain ja hoitosuunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Voit tulla ihan vain rentoutumaan! Hieronnassa käytän klassisen ja urheiluhieronnan otteita, sekä erilaisia nivelten mobilisointi ja  MET- tekniikoita tarpeen mukaan. Hieronnalla pyritään helpottamaan lihasjännitystä kehossa, sekä erilaisia kiputiloja. Huomioin myös urheiljoiden/aktiiviliikkujien treeni, kilpailu- ja lepokaudet. Hieronta-aikoja on 30-90minuuttiin. 

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronnalla pyritään rentouttamaan odottavaa äitiä, sekä tuomaan helpotusta erilaisiin kiputiloihin, joita kehossa voi ilmetä kasvavan kohdun myötä. Hieronnan on tutkittu laskevan stressihormonia, millä on todettu olevan vaikutusta vauvan hermoston kehittymiseen. Hierontaan on turvallista tulla millä tahansa raskausviikolla ja otteet joita käytän on lempeitä ja kehoa kuuntelevia. Näin hoito vaikuttaa myös kohdussa kasvavaan lapseen positiivisesti. Hoito tapahtuu asiakkaan ollessa kylkimakuu tai istuma-asennossa ja se toteutetaan asiakkaan toiveet huomioiden. Kuitenkin keskittyen mahdollisten kiputilojen hoitoon. 

Hoitoajat 60min, 75min ja 90min. 

Synnytyksestä palauttava hieronta

On jatkoa raskausajan hieronnalle, jotta myös äidin hyvinvointi tulee huomioitua raskausajan/synnytyksen jälkeen.

Synnytyksestä palauttavan hieronnan on tarkoitus tukea synnytyksestä palautumista lisäten näin voimavaroja arkeen. Hoidon alussa käymme läpi miten raskausaika meni, sekä synnytyksen kulkua ja minkälainen kokemus synnytyksestä jäi. Näiden ja tutkimisen ja mahdollisten kiputilojen/oireiden pohjalta lähdemme yhdessä kartoittamaan hoidon tarvetta. Synnytyksestä palauttavaan hierontaan voi tulla vaikka sen kummempaa oireilua ei ole. Hieronnassa huomioidaan mm. lanne/rintarangan liikkuvuus, lantion, pallean, rintakehän, pään, vatsan ja jalkojen alue. Sektioarven käsittely voidaan myös sisällyttää hoitoon. Hoitoaika on 90min.

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittely on tarkoitettu juuri sinulle jos kärsit purentalihasten toimintahäiriöistä esim. bruksauksesta eli hampaiden narskuttelusta. Oireena voi olla mm. päänsärky, huimaus, palan tunne kurkussa, yskä, käheys, suun rajoittunut avautuminen, tinnitys, purentalihasten arkuus ja purentajäljet poskissa. Purentalihasten käsittelyssä käydään läpi purentalihakset pinnallisesti ja suun sisältä ( jos asiakas haluaa), sekä ympäröiviä lihaksia mm. niska/pää, rintakehä, pallea ja katsotaan myös nilkkojen alue. Käsittely on hellävarainen, mutta tehokas. Käsittelyaika 60min.

Aikoja löytyy 30 minuutista 90 minuuttiin. Jos et ole varma minkä mittaisen ajan varaisit niin minuun voi olla yhteydessä soittamalla tai viestillä. 


Hyvinvointistudion palvelut Kehon ja mielenkeskus Filian tiloissa. Osoitteessa Kaiterantie 16, 93600 Kuusamo


Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

PALVELUT: About
bottom of page